

RBXRise hesabını ve verilerini Profil sayfandan nasıl sileceğin ve silinen bir hesabın neden yeniden açılamayacağı ya da yenisiyle değiştirilemeyeceği.
20 Ekim 2025
Profil sayfana gidip Hesabı Sil düğmesine tıklayarak hesabını ve ilişkili verilerini kaldırabilirsin.
Önemli: Hesabın kaldırıldıktan sonra yeni bir hesap açmana izin verilmez. Hesap silme işlemi ayrıca RBXRise'dan kalıcı olarak yasaklanmana yol açar.
Bu, sorunu yanıtladı mı?
Hâlâ yardıma mı ihtiyacın var?
Aradığını bulamıyor musun? Ekibimiz yardım etmek için burada.